tHaNkS!!

Friday, April 9, 2010

Pertambahan Ahli Baru

Salam...
ingat tak entry ini? kan saye dah janji nak citer anak kak awen plak..so ni lah alkisahnyer...huhuhu...klu tak silap baby ni lahir 03 march 2010..tak silap dlm kul 8 mlm kak awen selamat melahirkan baby cute ini..jeng..jeng..jeng...lelaki ke pempuan??sebenarnye dah lame tau yg kak awen bakal melahirkan baby gurl..welkam syg...hehehe..memandangkan ni anak pertama my bro..so die sgt la teruja...bayangkanlah..dlm kul 9 die kol sy n bgtau kak awen telah selamat melahirkan..sume org die kol...gumbira sangat la tu erk??hehehe...

so name baby ni ialah NUR DANIA QISTINA..sedapnye name..ni mesti suke tgk awan dania erk?huhuhu...so makin bertambahlah bilangan anak sedara yg sy mliki sekarang...kesemua sekali berjumlah 9 orang..ekeke..cam la ramai sgt..ape-apepon dorg ni sume mmg penawar kedukaan sy dan jugak famili..asal balik ke riuh rumah tu..sonok gile..lebih-lebih lg tyme raye..meriah sgt..rindu this tyme..bile la leh kumpul2 cam gini lagi erk?skrg ni cam susah sket nak kumpul2 sbb msg2 busy..

ok la..ni ade beberapa keping gambar yg dihantar oleh papa dania kepada sy..ari mula2 dania menjengah dunia pon ade..huhu..cepat dan pantas tul papa die send mms...tapi truely ckp i mmg geram dania punye pipi..soooo...chubby..tak sabar nak peluk cium die...tak penah lagi kami bersua muka..ekeke...takpe..t unty balik bulan 6 nanti unty kiss dania cukup2 k?hehehe...skrg kak awen n dania ader kat kampong gajah...berubat..besela..baby tyme tgh berpantang ni mmg meragam sket..masuk je senja die mula la nangis sampai kul 12 malam n kadang-kadang sampai pagi..dont know why..sebab tu sekarang ni dorg ader kat kampong..abah ade gak la pg cari ubat cara kampong..4 kesihatan ibu dan anak..sian lak kat kak awen sebab terpakse berpantang kat umah mertua..mesti tak bese..dah la my bro pon keje..hope tabah la erk?hehehe...ok..jom kiter layan pic comel dania..


beberapa jam selepas dania dilahirkan...

huhu..cutekan?ni mase matenye bukak..susah nak amik sbb suke tido..ekeke..awal2 dah pakai pink kaler..mmg gegurl..huhu



huhu..tido ngan nyenyaknye...dah tak berbedung...maybe die tak suke kot kene bedung...

ader lagi beberapa keping pic dania..tapi cukup la utk entry yg first bout her..nanti unty upload lagi k sayang?huhu...tak sabar nak balik kampong n ketemu die ni...

wassalam...

1 you says:

honeysour's blog said...

rambut dania tu tak cukur lagik ek...

same ngan kite, kalau dapat anak pompuan ari tu, nk buh nama Dania sebab suke tgk awan dania..hehe