tHaNkS!!

Monday, April 26, 2010

Semalam Yang Terakhir...

Salam
Semalam adalah hari terakhir saye berada di uum....wah....4 tahun telah berakhir dengan pantasnye saye rasakan....4 tahun menyulam pengalaman bersama2..di sinilah baru saya mengenal campus life, mengenal apa itu asgment, mengenal apa itu tesis dan paling penting mengenal persahabatan yang terlalu mesra...sedih mmg tak boleh nak disangkal..rasenye klu ikutkan mao je nanges teresak-esak kerana telah meninggalkan mereka..siapa mereka tersebut??..opkos la kawan2 satu kos...pasni takde lagi gelak tawa kamoo2 sume di dalam hidupku...hukhukhuk..serius..airmata mao mengalir..tahan beb...kami memang sgt rapat..walaupun ade beberapa group dlm kump ini namun takla manpak ketara sgt..masing-masing masih tulun menolong antara satu sama lain..pandai kan papa rapatkan kiter??pastu bile terjadinye perpisahan, masing2 pon sedih n tak mao lepaskan tali persahabatan itu terus terputus...memang la org kate leh je jumpe melalui selfon,ym, facebook dan sebagainya, namun ianya masih tak sama...feel mase berkawan dan bertemu ketika belajar tu yang tak akan same...rindunyeeerrr saye pada korangggg!!!!!

terlampau banyak kenangan dan memori pahit manis yang telah kami ciptakan..gaduh2, gurau senda, hilai tawa, esak hiba kita selama 4 tahun ini jugalah yang menyebabkan saye sering teringankan kamu...43 orang ni sumenye ade peel dan tingkahlaku yg berlainan dan saya ingat sumenye..ekeke...

nie belum lagi menceritakan kenangan antara daku ngan zila, kakza, kaklin, hajar,cekja, farah, umie, haza, done, ila, dila, una...mereka ini adalah org yang palinggg rapat ngn saye..same2 berkongsi masalah, sama-sama berkongsi airmata, sama-sama berkongsi ketawa, sama-sama berkongsi makan dan minum..huhuhu...manekan ku cari ganti???tulun2..airmataku hampir menitis...=( yang lelakinye..kenangan bersama ilham, daus, min, rafi, nik,pokmi dn aslam (wpon tak rapat sgt ngn aslam)memang tak dapat dipadamkan dr memori..huhu..rindu kalian sume...

kepada zila,kaklin,kakza,una,done,hajar,cekja,dila,ila,farah,umi,haza,cik onie,bet,ilham,daus,rafi, syikin,nik,pokmi,aslam,ada,nurul,min,ella,kakwan,ina,julie,
ceknor,cekfarah,rosma,nana,gee,az,unes,nana,idah,ida,erni,zarith,hanis..dan kak ainul...SAYA SAYANG KAMOO2 SEMUA N KENANG DAKU DALAM DOAMU..MOGA KITA SEMUA BERJAYA DIDUNIA DAN AKHIRAT DAN BERJAYA MENJADI GURU YANG BERKALIBER...KENANGAN BERSAMA KAMOO AKAN MENJADI SALAH SATU KENANGAN TERINDAH DALAM HIDUPKU...I WILL MISS U ALL..=(

1 you says:

cinta untuk aien said...

kak...sedihnya...huuhuuhu...mst ain pun akan rasa macam nie....apa pun keep n touch ok....