tHaNkS!!

Saturday, May 7, 2011

(10 day picture challenge) Day 3 - A photo of someone you love

Assalamualaikum w.b.t

Someone i love? ala.. takkan someone jer? banyak la orang yang Fiza sayang, so, untuk challenge hari ketiga ni Fiza amik banyak picture masuk sini, boleh kan?kira aci lah kan? Lagipun, memandangkan i maseh single and available so takdelah lagi gambar en. Boifren, en. Tunang apatah lagi en. Suami, Ok, ni orang pertama yang Fiza sayang

this is my parents, pic ni mase raye tahun lepas, i love them very strong lah!Oh yer! Fiza rase tak banyak pic mereka berdua, kalau tak silap ade dua keping jer kot, amat susah okay mengambil gambar HANYA MEREKA BERDUA! kalau takde yang menempel, mak atau abah yang tarik dorang masuk bergambar sekali, hehehe... lagipun my mum sangat tak suke bergambo! bukan seperti anaknya si tuan tanah ini, pantang nampak flash!hehe..

Ini yang beramai-ramai seperti rombongan sekolah ini pula siapa?hehe.. Ini adalah "duniaku ceria" my famili, ramaikan? ni pun tak cukup korum. Fiza sangat berbangga dilahirkan didalam sebuah keluarga yang ramai begini, sekali mereka menerjah balik ke kampung, mau tak cukup tempat tido. Oleh itu, si perancang tanah (my yong) menjalankan tugasnya mengagih-agihkan kawasan jajahan (tempat tido) hehe...Korang faham-faham jela, umah abah ni just perumahan biasa, takpe bah, nanti i beli banglo okay?hehe. Fiza suke bila ramai-ramai nih, macam-macam perangai sorang-sorang.

This is my yang, kalau korang perasan, gambar my famili kat atas tu takde gambar mereka sekeluarga, dorang tak balik mase rayer tahun lepas, bukan la tak balik, tapi lambat. Harus juga letak pic mereka, sebab mereka sebahagian yang saya sayang.

::Lengkap sudah mereka yang Fiza sayangi ketat-ketat::


♥ Cik Kaseh Kiut ♥

2 you says:

Ida_Iara said...

kite pun adik beradik ramai juge..10 org..klu raya meriah umah rase kn??

Kasih Zulaikha said...

memang pun..suke sgt tyme raye..meriah!