tHaNkS!!

Friday, May 6, 2011

:: Alhamdulillah...Ku Syukuri KurniaanMU ILAHI :) ::

Assalamualaikum w.b.t

Result temuduga KPM ku udah keluar hari ni, dari tajuk entry dah boleh agakkan? so Fiza BERJAYA! syukur alhamdulillah, mungkin bagi orang yang dah keje tu rase tak ade ape-apekan hal ni? tapi bagi Fiza, bila dah berjaya lulus dalam temuduga kali kedua ni rase macam seronok sangat!(syukur,syukur,syukur) bagi yang repeat interview ni mungkin faham perasaan yang daku alami.

Sepatutnya dikhabarkan result kuar esok 07 Mei 2011 (eh, bukan result ini delay??hehe) tuptup, tadi cik zila kol and mesej bagitau result interview dah keluar. Korang nak tengok? meh Fiza kongsikan..


Hope, lepas ni hidupku terus di sinari kebahagiaan, takmo dah sedih-sedih cam sebelum ni. Sekarang ni dok berdebar-debar lak, dok tunggu penempatan, part ni paling takut sepanjang penantian mendapatkan kerja rasenye kan? Pastu, mula la stress ngan keje lak, banyak keje yang perlu dibuat, takut kene kejutan pekerjaan lak sebab diri ini hampir setahun bergelar surirumah tangga yang comel( tetiba!hehe). Harapanku jugak dapat tahu cepat di mana penempatan. Fiza akan doa dan teruskan berdoa tanpa jemu :) .

:: mesti ade yang kata Fiza ni "over" pasal hal ni kan? itupun beriya-iya nak upload pic pasal berjaya dalam interview, aku yang dah keje ni relaks jer, over beno ko Fiza! (mesti ade yang berkata begitu di dalam ati mau pun secara lisan) Takpe, i tak kisah, dah ini belog comel i, i jer yang baca, so suke ati i la nak upload ape kan?hehe..::

::kami yang berlapan semuanya berjaya, TAHNIAH kamu-kamu::

♥ Cik Kaseh Kiut ♥

8 you says:

Norasiah Nasir said...

tahniah

asNAwi PaNdAi said...

congrats sis...i already follow u..keep in touch!

haryani ibrahim said...

tahniah...

Kasih Zulaikha said...

thanks all..:)

arfah said...

TAHNIAH!! :) bila start mengajar? :)

Kasih Zulaikha said...

arfah: tatau lagik maybe pas cuti bulan 6 ni..

Alissya_Yana said...

tahniah n selamat melangkah ke bidang perguruan...welcome to our world...heheheh...mcm mane nak follow ye...cara butang utk follow tak jumpe...

Kasih Zulaikha said...

@Alissya_Yana

huhu..takut nak melangkah ke alam pekerjaan sebenarnye..hikhikadelah..kat atas tu ade follow